Γιορτή χριστουγέννων – Παιδική θεατρική παράσταση (video)

Την κυριακή 13/12/2015 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ε.Π.Π στο πνευματικό κέντρο “Χρύσανθος Θεοδωρίδης”.
Στην γιορτή παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και τουλάχιστον 70 παιδιά που διασκέδασαν κατασκευάζοντας στολίδια με τα ξωτικά του Αι Βασίλη, ζωγραφίζοντας, φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικες κάρτες καθώς και με την θεατρική παράσταση ¨Τα 3 γουρουνάκια και ο κακός λύκος” που τους ετοίμασε το τμήμα θεάτρου της Ε.Π.Π σε επιμέλεια της Γεωργίας Σιδηροπούλου.
Τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι διασκέδασαν με την θεατρική παράσταση, τραγούδησαν τα κάλαντα, ποντιακά κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέχρι και τον Αι Βασίλη έπεισαν να του επισκεφθεί και να τους μοιράσει δώρα.
Στη γιορτή μεταξύ άλλων βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Θεόφιλος Πουταχίδης μαζί με την οικογένεια του καθώς και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος του Δήμου Παύλου Μελά Λαζαρίδης Σάκης με την οικογένεια του.
Απο τους παρευρισκόμενους μαζεύτηκαν αρκετιά κουτιά με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα διατεθούν για την ενίσχυση οικογενειών που τα έχουν ανάγκη.
Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης εύχεται σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και για τα μέλη της τους ευχαριστεί για την πολυετή στήριξη που της παρέχουν όποτε τα χρειάστηκε.
Ακολουθεί όλο το βίντεο της θεατρικής παράστασης ¨Τα 3 γουρουνάκια και ο κακός λύκος” που τους ετοίμασε το τμήμα θεάτρου της Ε.Π.Π σε επιμέλεια της Γεωργίας Σιδηροπούλου.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.