Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου

filikos_podosf_agon_01    Την Τετάρτη 16/3/2016 στις 9 μ.μ πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων της ‘Ένωσης Ποντίων Πολίχνης και της ομάδας “Παλλαλιακός” των πόντιων καλλιτεχνών.

  Ο σκοπός του ποδοσφαιρικού αυτού αγώνα ήταν να μαζευτούν χρήματα για δύο παιδιά που τα έχουν ανάγκη στα πλαίσια της προσπάθεια που γίνεται απο πολλούς, μεταξύ των οποίων και της Ε.Π.Π, ώστε τα παιδιά να μεταβούν στο εξωτερικό για να καταφέρουν να θεραπευτούν από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Ο Παύλος Σωτηριάδης είναι ένα αγόρι 17 χρονών από τα Θερμά Σερρών. Όπως όλοι οι συνομήλικοι του πηγαίνει στο λύκειο, αγαπά το μπάσκετ, τους υπολογιστές και τη μουσική.  Σ’εκείνο όμως που ξεχωρίζει ο Παύλος είναι ότι αγωνίζεται εναντία στη λευχαιμία δυο χρόνια τώρα. Παλεύει γενναία ο Παύλος. Με μια αξιοθαύμαστη υπομονή που δεν έχουν συνήθως άτομα της ηλικίας του. Με δύναμη κι επίμονη. Για να νικήσει πρέπει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αμερικής.

Η μικρή Αρετή σήμερα ηλικίας 5 ετών γεννήθηκε με κάποια προβλήματα υγείας. Από την δεύτερη μέρα κιόλας της γέννησης υποβληθεί στην πρώτη της επέμβαση. Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις στο Ιπποκράτειο Θεσ/νικης και στο Παίδων Αγ. Σοφίας Αθηνών. Λόγω της πολυπλοκότητας της κατάστασης της οι γιατροί που την παρακολουθούν στη Ελλάδα συνέστησαν στην οικογένεια της την μετάβαση της σε κέντρο του εξωτερικού στο Colorado των Η.Π.Α. όπου και θα επιμεληθεί ο Dr Alberto Pena ειδικός και αυθεντία στα θέματα που ταλαιπωρούν την μικρή Αρετή.                                                 Για τον λόγο αυτό θα χρειαστεί κάποιο αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και ζητούμε από τον οποιοδήποτε μπορεί να βοηθήσει με οικονομική ενίσχυση καταθέτοντας σε τραπεζικό λογαριασμό όπου έχει ανοιχτεί γι αυτόν τον συγκεκριμένο και μόνο σκοπό.

filikos_podosf_agon_02

Τα έσοδα από τον αγώνα, απο τη λαχειοφόρο αγορά, από τα κουτιά δωρεάς που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του Δήμου Παύλου Μελά και απο την δημοπρασία μίας μπλούζας του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές όλων των παιχτών, θα δοθούν και στα δύο αυτά παιδιά.

filikos_podosf_agon_03

 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παίχτες και των δύο ομάδων για τον όμορφο αγώνα με τα πολλά γκολ που παρακολουθήσαμε, τον κ.Αργυρόπουλο  για την παραχώρηση του γηπέδου, όλους όσους ήρθαν και παρακολούθησαν τον αγώνα καθώς και όλου εκείνους που απλώς αγόρασαν εισιτήριο για την ενίσχυση των παιδιών χωρίς να έρθουν στο γήπεδο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…………

filikos_podosf_agon_0

Bookmark the permalink.

Comments are closed.