Εφαρμογή Ένωση Ποντίων Πολίχνης για τα “έξυπνα” τηλέφωνα

Δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για τα “έξυπνα” τηλέφωνα (smartphones) με λειτουργικό android,

Από την εφαρμογή αυτή μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, να καλέσετε στο τηλέφωνο του συλλόγου, να μας στείλετε Email, να παρακολουθήσετε με ασφάλεια τα βίντεο και τις δημοσιεύσεις μας στα social media. Επίσης έχετε και την δυνατότητα να μας βρείτε στον χάρτη. Ωστόσο η εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση έως ότου μπορέσουμε να την ολοκληρώσουμε.

Μερικά στιγμιότυπα από την εφαρμογή

Και καθώς είμαστε σε μία δοκιμαστική φάση για να την αποκτήσετε δεν θα την βρείτε στην αναζήτηση του γνωστού σε όλους μας Play Store, αλλά θα πρέπει να την κατεβάσετε και στην συνέχεια να την εγκαταστήσετε στο κινητό σας (παρακάτω θα σας δείξουμε πως).

Για αρχή πρέπει να την κατεβάσετε από εδώ ή από εδώ (σε μορφή ΖΙP)

Ανοίγουμε τον διαχειριστή αρχείων του κινητού μας και βρίσκουμε το αρχείο που έχουμε μόλις έχουμε κατεβάσει. Αν έχουμε κατεβάσει την συμπιεσμένη (zip) θα πρέπει πρώτα να την αποσυμπιέσουμε πριν την “τρέξουμε”.

Στην συνέχεια κάνουμε κλικ για εγκατάσταση (Αν δεν έχουμε ξαναεγκαταστήσει άλλη εφαρμογή με αυτόν τον τρόπο θα βγει μία ειδοποιήσει όπου και θα μας ζητήσει να επιτρέψουμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογή από πηγή εκτός του Play Store )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί και να συμπεριληφθεί στην λίστα των εφαρμογών σας!

Οι φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα το κινητό αλλά σε κάθε περίπτωση η διαδικασία είναι είναι ίδια!

Καλή πλοήγηση!

Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*