Ομιλία του καθηγητή Γιώργου Παυλίδη για τη δυσλεξία και τη διάσπαση της προσοχής (Φωτογραφίες)

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ομιλία του κ. καθηγητή Γιώργου Παυλίδη με θέμα της ομιλίας « Η δυσλεξία και διάσπαση προσοχής. Πρόγνωση-Διάγνωση-Αντιμετώπιση: Τεστ και μέθοδος Παυλίδη»
Ο καθηγητής Γιώργος Παυλίδης είναι γνήσιο τέκνο του ποντιακού Ελληνισμού και της Πολίχνης, πήρε το πτυχίο του από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ και το Ph.D. από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ της Αγγλίας.
• Ο Εφευρέτης-Καθηγητής Γεώργιος Θ. Παυλίδης  είναι Διεθνώς καταξιωμένη Αυθεντία στη δυσλεξία, στη διάσπαση προσοχής και στην Οφθαλμοκίνηση. Είναι Καθηγητής Μαθησιακών Δυσκολιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αλλά και ο Εφευρέτης νέων τεχνολογιών και μεθόδων, παγκόσμιας αναγνώρισης και ακτινοβολίας.
• Καθηγητής για περισσότερα από 44 χρόνια σε τμήματα Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών και σε Ιατρικές Σχολές γνωστών Πανεπιστημίων της Αγγλίας, της Ελλάδας & των ΗΠΑ.
• Νεότατος, μόλις 23 ετών ξεκίνησε την πανεπιστημιακή του σταδιοδρομία ως Λέκτορας της Ψυχολογίας, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.