"Πόντος & Κρήτη τιμούν την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Αρ. Πρωτ.: 764
Θεσσαλονίκη 21/ 03/ 2023

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΠ Αντιγραφή 2

 
Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης, το τριήμερο 5 - 7 Μαρτίου 2023, βρέθηκε στην Κω, έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Ποντίων Κω "Ο Ξενιτέας" και του Προέδρου, κυρίου Ναβροζίδη Μπάμπη.
Το βασικό χορευτικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης, με χοροδιδάσκαλο τον κύριο Κυριακίδη Βασίλη, συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στη Μητέρα Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη χορευτική εκδήλωση "Πόντος & Κρήτη τιμούν την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων", με διοργανωτές το Σύλλογο Ποντίων Κω "Ο Ξενιτέας" και το Σύλλογο Κρητών Κω "Ο Τάλως". Πόντος και Κρήτη συναντήθηκαν, αποδίδοντας τιμές τόσο στον τόπο, όσο και στο ιστορικό γεγονός.
Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης ευχαριστεί το Σύλλογος Ποντίων Κω - ο Ξενιτέας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κύριο Babis Navrozidis για την πρόσκληση και την άριστη φιλοξενία, τους μουσικούς που ταξίδεψαν μαζί μας και συνόδευσαν το χορευτικό, κυρίους Stathis Tsarchatzidis, Iraklis Adamidis II, Michalis Siopis. Επίσης, ευχαριστούμε τον κύριο Τοπαλίδη Βασίλη, ο οποίος εμπλούτισε την εμφάνιση του χορευτικού με το τραγούδι του.
Τέλος, συγχαίρουμε τους διοργανωτές για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις τόσο σπουδαίες δράσεις προβολής και διατήρησης του πολιτισμού μας.
Για το Δ.Σ.,
Η Πρόεδρος, Πολυματίδου Πηνελόπη Η Γ. Γραμματέας, Ασλανίδου Μαρία

Στοιχεία Επικοινωνίας

               •  Διεύθυνση: Ελπίδος 43, Πνευματικό κέντρο ¨Χρύσανθος Θεοδωρίδης¨ 

                   Πολίχνη του Δήμου Παύλου Μελά – Θεσσαλονίκης, ΤΚ. 565 33

               •  Τηλ:  2310 66 68 10

               •  e-mail: pontioipolichnis@hotmail.com
Agar hali o'ynamagan bo'lsangiz, mostbet uz o'ynang! div>

Επισκέπτες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 417 guests και κανένα μέλος

Χάρτης