24η Εθελοντική Αιμοδοσία

24h emodosia

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εχθές, 23 Μαΐου 2021, η Ένωση Ποντίων Πολίχνης σε συνεργασία με το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την 24η Εθελοντική Αιμοδοσία της. Μία αιμοδοσία, φόρο τιμής στις 353.000 ψυχές, που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Η αιμοδοσία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης “Χρύσανθος Θεοδωρίδης”, με την υποδειγματική τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και αποφυγής της διασποράς του ιού Covid-19, από τους παρευρισκόμενους.

Η ανάγκη για αίμα είναι πραγματικά μεγάλη.

Ελπίζουμε πως με το παράδειγμά μας ενισχύουμε τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, καθώς ο ελάχιστος χρόνος, που διαρκεί η αιμοδοσία, είναι αρκετός, ώστε να σωθεί η ζωή ενός συνανθρώπου μας!

Από τη δράση συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός από φιάλες αίματος, γεγονός που μας χαροποιεί και μας γεμίζει ελπίδα για τη συνέχεια και την οργάνωση της 25ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Συλλόγου.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τόσο τους εθελοντές αιμοδότες που προσέφεραν το αίμα τους, όσο και εκείνους που απορρίφθηκαν από τη διαδικασία, καθώς επίσης και το προσωπικό του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου για τη συνεργασία.

Στοιχεία Επικοινωνίας

               •  Διεύθυνση: Ελπίδος 43, Πνευματικό κέντρο ¨Χρύσανθος Θεοδωρίδης¨ 

                   Πολίχνη του Δήμου Παύλου Μελά – Θεσσαλονίκης, ΤΚ. 565 33

               •  Τηλ:  2310 66 68 10

               •  e-mail: pontioipolichnis@hotmail.com

Επισκέπτες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 guests και κανένα μέλος

Χάρτης